La Gard - Kaba Mas
 
Biztonságos, minden értelemben… Mindig

Az 1975-ben alapított La Gard vállalat ma már a Mas-Hamilton csoportként 1989-ben alakult Kaba Mas LLC tulajdona. Napjainkra a mechanikus és elektronikus zárszerkezetek, illetve a különböző széf és értéktároló alkalmazásokhoz megalkotott rendszerek fejlesztésében nemzetközi piacvezetővé vált.

A lexingtoni vállalat gyors növekedését a technológiai innováció tette lehetővé. A KABA és LA GARD márkákkal a Kaba Mas cég ma is folytatja a valós világ biztonsági kihívásaira ténylegesen választ adó hatékony rendszerek fejlesztését.

Tevékenység

A Kaba Mas küldetése a vagyon védelme, akár pénzről, értéktárgyakról, információról, akár potenciálisan ártalmas anyagokról van szó, azáltal, hogy megelőzze és legyőzze a lehetséges biztonsági veszélyeket. Akár fegyver-, páncélszekrényekről, titkos adat tárolókról, pénzkiadó automatákról (ATM), szállító járművekről, vagy egyéb biztonságtechnikai eszközről legyen is szó a Kaba Mas termékek minősége és megbízhatósága biztonságban tartja vagyonát minden értelemben… mindig.

A vállalat értéktárolókhoz és széfekhez használható mechanikus és elektronikus széfzárakat, zárszerkezetek gyárt. Vállalatok, magánszemélyek és ipari felhasználók egyaránt igényt tartanak a Kaba Mas termékeire szerte a világon.

A La Gard 3330 mechanikus széfzár sorozat és a Basic, illetve ComboGard elektronikus széfzár sorozatok hazánkban is a legismertebbek közé tartoznak.

A Kaba Mas vállalat a Kaba csoport része.
A gyár

A Kaba Mas központja ma Lexingtonban található, Kentucky államban, Amerikában.

 
Fejlesztés

Sok egyéb, élen járó vállalathoz hasonlóan a fejlesztés a Kaba Mas esetében is jelentős szerepet játszik. A cég mind a mechanikus kombinációs, mind az elektronikus LA GARD széfzárak konstrukcióját illetően kiemelkedő innovációkkal büszkélkedhet. Ezek az újítások nagyban megkönnyítették a széfzárak elterjedését, az iparágnak pedig irányt mutattak.

Minőségbiztosítás

Egyedi termékportfólióból választhat - a legalacsonyabb biztonsági szinttől a legmagasabbig - CEN, VdS és egyéb minősítési szabvány szerint tesztelt termékekből, amelyek minősége mindig garantált.
Választása közben is mindig Ön van előtérben, egyedi igényeivel és magas elvárásaival. A Kaba Mas-nál a kívánságaihoz és elképzeléseihez illő megoldást választhat. A professzionális termék- és projektmenedzsment garantált.
A Kaba Mas DIN EN ISO 9001 minősítéssel gondoskodik arról, hogy Ön értékes munkát kapjon.
Kaba csoport

Túl a biztonságon

A Kaba egy világszerte működő vállalat, a gyorsan növekvő biztonságtechnikai iparág bizonyos szegmenseinek egyik piacvezető szállítója az innovatív beléptető rendszerek területén. A cég növekedését négy globális trend irányítja: az urbanizáció, a biztonság iránti növekvő igény, a technológiai innováció és a fejlődő piacok növekvő jóléte. A tőzsdén jegyzett társaság, mintegy 7500 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 60 országban.
A Kaba olyan szükséglet-orientált biztonsági megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek a biztonság, szervezettség és kényelem szempontjából a lehető legtöbb előnyt nyújtják. A Kaba termékek attraktív, időtálló kivitelüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a különböző építészeti stílusokhoz.

A cég világszerte technológiai vezető szerepét innovációs képességének köszönheti. Az innovációt és termékfejlesztést érintő befektetése folyamatos. Az ügyfeleknek széles és diverzifikált termék palettát kínál. Alapvetően a Kaba termékek a már korábban telepített rendszerekkel kompatibilisek, így a vásárlók befektetése biztonságban van. Az innovációs képességet mintegy 60 országban bejegyzett körülbelül 300 szabadalom tükrözi.

A Kaba csoport termékeit és megoldásait a világ minden táján értékesíti. Fő piacai Európa, Észak-Amerika, illetve egyre inkább az ázsiai, csendes óceáni térség.

A Kaba, az 1862-ben Zürichben, Franz Bauer által alapított svájci vállalat időről-időre mindig megjelent valami újítással a piacon, és mércét állított a biztonság és a kényelem területén.

A Kaba csoport több mint 150 éves múltra visszatekintő cég. Ezalatt az idő alatt elsőszámú szakértővé és technológiai éllovassá fejlődött számos biztonsági megoldást illetően.

 

Template title
Template header
Template content