INSYS LOCKS TwinLock B700 BioPIN S 1.1 elektronikus széfzár készlet, VdS 2

Elektronikus kombinációs széfzárak

Az elektronikus kombinációs széfzárak a kulcsos és a mechanikus kombinációs széfzárak után következnek. Mind felépítésüket, mind árfekvésüket tekintve a széfzárak között a lehető legösszetettebbek és legdrágábbak. Relatíve magas árfekvésük azonban számos olyan, a mechanikus megoldásokkal nem megvalósítható funkciót fed, amik gyorsabbá, kényelmessebbé és kifinomultabbá teszik a használatot.

Az elektronikus kombinációs széfzárak biztonsági szintjét tekintve az EN 1300 A, B és C besorolású minősítések a legjellemzőbbek. A besorolás alapvetően a széfzár felépítésétől, a benne elhelyezett akadályok számától, illetve a széfzár elektronika funkcionalitásától és működésétől függ.

Az elektronikus kombinációs széfzárak nemcsak mechanikus társaiktól, de egymástól is jelentősen különbözhetnek. A legfontosabb különbségek - a biztonsági szinten felül - a felhasználók számában, a jogosultságokban, a működési módokban és az ellenőrizhetőségben mutatkoznak meg.
Az elektronikus kombinációs széfzáraknál a gyárban beállított kombináció mindig változtatható, használatbavétel előtt ezt mindig el is kell végezni.

1 mester, 1 felhasználó, külső elemtartó, manipulációs lezárás.
1 mester, 9 felhasználó, külső elemtartó, manipulációs lezárás.
1 mester, 9 kezelő. Motoros. Mechanikus vésznyitással is.
1 menedzser, 1 mester, 99 kezelő, chip-kártya. Hálozatba köthető.
1 menedzser, 1 mester, 99 kezelő, chip-kártya, ujjlenyomat azonosítás.
1 menedzser, 1 mester, 99 kezelő, 100 kártya. Redundáns, hálózatba köthető.
1 menedzser, 1 mester, 99 kezelő, 100 kártya. Redundáns, ujjlenyomatos.
Template title
Template header
Template content