Gyártók
FireKing
FireKing
A FireKing a világ egyik vezető tűzálló széf gyártója. A vállalat immár 6 évtizede gyárt kiváló minőségű fiókos tűzálló széfeket, amelyek világszerte létfontosságú iratokat, illetve adatokat védenek.
 
First Alert
First Alert
Az amerikai First Alert az 1958-ban Burke, Roberts and Kimberline (BRK) néven létrejött vállalkozás utóda. Már több mint 40 éve gyárt otthon használatos biztonsági termékeket.
 
Format
Format
A német Format Tresorbau GmbH & Co. KG-t 1989-ben alapították Hessisch-Lichtenauban. Napjainkra Európa egyik vezető páncélszekrény specialistájává vált. A vállalat évente körülbelül 60.000 db széfet gyárt.
GST-Tresor ISS
GST-Tresor ISS
Az ISS Inter-Sicherheits-Service GmbH egy lengyel vállalkozás Gorzow városában, ami a német, kasseli székhelyű GST Gebäude-Sicherheitstechnik Vertriebs GmbH leányvállalataként német know how alapján működik.
 
Insys
Insys locks
Az INSYS szíve több mint 20 éve az elektronikáért dobog. Ennek a többéves hardver és szoftver technológiai know how-nak köszönhetően a cég technikailag kiforrott termékeket és megoldásokat képes nyújtani.
 
Kaba Mauer
Kaba Mauer
140 éves cégtörténete folyamán sokrétű tapasztalatát a folyamatos optimalizálásra való törekvéssel kombinálta. Mindez megbízhatósággal és kitartással összekötve tette a Kaba Mauer vállalatot az egyik piacvezető gyártóvá területén.
La Gard
La Gard
A Mas-Hamilton csoportként 1989-ben alakult Kaba Mas LLC mára a mechanikus és elektronikus zárszerkezetek, illetve a különböző széf és értéktároló alkalmazásokhoz megalkotott rendszerek fejlesztésében nemzetközi piacvezetővé vált.
 
Müller Safe
Müller Safe
Akár feltörés elleni, akár tűzvédelemről van szó, a Müller cég bármilyen követelmény esetén megfelelő megoldást kínál az értéktárgyak és dokumentumok védelmére.
 
Technomax
Technomax
Az olasz Technomax céget 1987-ben alapították kisipari vállalkozásként, amely eleinte kisméretű széfeket gyártott magánszemélyek részére. Mára a társaság Európa egyik legnagyobb kisméretű széfeket és passzív biztonsági rendszereket gyártó és forgalmazó cége.
Wertheim
Wertheim
Egy, az osztrák Wertheim tradicionális vállalat által gyártott páncélszekrény már több mint 150 éve az egyik legjobb minőségű értékvédelem szinonimája. Franz Wertheim felismerte a biztonságos értéktároló eszközök iránti igényt.
 
Template title
Template header
Template content