GST-ISS
 
Nálunk biztonságban van!
Az ISS Inter-Sicherheits-Service GmbH egy lengyel vállalkozás Gorzow városában, ami a német, kasseli székhelyű GST Gebäude-Sicherheitstechnik Vertriebs GmbH leányvállalataként német know how alapján működik.

A GST Gebäude-Sicherheitstechnik vállalat évek óta biztonságtechnikai termékek, ezen belül értékszéfek, elektronikus széfzárak fejlesztésével foglalkozik. Termékeit leányvállalata az ISS Inter-Sicherheits-Service GmbH gyártja Lengyelországban.

A munkatársak száma eléri a 230 főt.
Tevékenység

A vállalat termékválasztéka a páncélszekrényekhez tartozó záraktól és szerelvényektől kezdve, a kulcsszekrényeken, irattároló széfeken és fegyverszekrényeken keresztül a feltörés ellen védelmet nyújtó páncélszekrényekig és tűzálló széfekig igen sokféle terméket tartalmaz. A széfek, páncélszekrények lengyel, német és európai minősítéssel is rendelkeznek.

A GST-ISS minden tűzálló széfet a világ legszigorúbb vizsgálati feltételei szerint a braunschweigi hivatalos vizsgálólaborban teszteltet. A gyár további erőssége, hogy kiemelten alkalmas az egyedi kivitelű széfek és páncélszekrények legyártására, illetve rozsdamentes acél és alumínium lemezek feldolgozására.

A GST-ISS saját szállítóeszközökkel, széleskörűen kiépített ügyfélszolgálattal és a szükséges logisztikai háttérrel gyors és megbízható szállítóként üzemel.

A telephelyeket illetően a német GST Tresor anyavállalat Németországban, Kassel városában foglal helyet, ahol a fejlesztés történik. Az ISS GmbH leányvállalat Lengyelországban, Gorzów településen működik. Itt folyik a rendelés feldolgozás és a termékek gyártása.
A gyár

A lengyelországi Gorzow városában található gyártóüzemben modern körülmények között, rendelésre készülnek a GST Tresor (ISS) páncélszekrények és tűzálló széfek. A gyártást célgépekkel és szakértő munkatársakkal szigorú szabványok betartása mellett végzik.


 
 
Fejlesztés

Mint a legtöbb vezető gyártónál a GST-ISS cégnél is nagy hangsúlyt fektetnek az új termékek kifejlesztésére, illetve a meglévők tökéletesítésére. A fejlesztés mérnöki teendőit a németországi, kasseli irodában CAD szoftverekkel végzik.
A tulajdonos, illetve az ott dolgozók innovatív gondolkodásmódja és a technika legújabb állása szerinti modern géppark alkalmazása a céget rövid idő alatt a biztonságtechnikai piac egyik vezető szereplőjévé tette.

Minőségbiztosítás

A GST-ISS gyártóüzeme ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. A gyártott termékeket a kölni VdS folyamatosan ellenőrzi. A termékek minőségét a lengyel, német és európai minősítések tovább erősítik.

 

Template title
Template header
Template content