Nyereményjáték széf

Nyereményjátékot szervez, de nincs megfelelő eszköze a játék lebonyolítására, a vásárlók aktív bevonására?
Válassza a külön ilyen esetekre szánt speciális kivitelű széfünket!

A nyereményjáték tipikus megvalósítási módja

 

1) Jellemzően fizikai elárusító helyen, pl. üzletben, áruházban, jól látható központi helyen kerül elhelyezésre a széf, benne a nyereményt szimbolizáló tárggyal.

2) A vásárlók a vásárlás alkalmával véletlenszerűen kiválasztott kódot kapnak.

3) A vásárlás befejeztével a vásárló a széfhez megy és a kapott kódot ő saját maga üti be a széfzárba, megkísérelve a nyitást.

4) Ha a széf kinyílik megvan a nyertes, ha nem, a nyereményjáték tovább folyik.

Természetesen a megvalósításra más forgatókönyv is elképzelhető.

 
Miért ezt a széfet?
 
 
Átlátszó felépítés

Mert ez egy speciális, kifejezetten nyereményjátékok megvalósításra megalkotott a nyereményt is bemutató széf.

 

A széf fém széfajtóval, aljzattal és kerettel rendelkezik, oldalfalai és teteje áttetsző műanyagból (plexiből) készült. Az áttetsző oldalfalaknak köszönhetően a széfbe helyezett nyereményt szimbolizáló játékpénz, ajándékdoboz, stb. kívülről, a bezárt széfben is jól látszik, ezzel is fokozva a vásárlókban a nyereménnyel kapcsolatos érdeklődést, részvételi hajlandóságot és izgalmat.

 
Speciális elektronika

A széf áttetsző felépítése mellett speciális működésű elektronikával rendelkezik. A standard elektronikus széfzárral szerelt széfek esetében a széfzár néhány hibás kód bevitele után lezár, azaz további kódbevitelt pár percig nem enged.

 

Ez a működés egy nyereményjáték esetében, ahol egymás után sok nyitást kísérelnek meg a vásárlók, nem használható. Az ilyen célra elvárt működésnek megfelelően ezzel a széffel tetszőleges számú nyitás kísérelhető meg, bármilyen lezárás nélkül. Ha a beütött kód nem helyes, a széf nem nyit ki és lehet egy másik kóddal megpróbálni a nyitást.

 
Méretek

A széf fizikai tulajdonságai:
Külső méret: 605 x 430 x 397 mm
Belső méret: 595 x 420 x 387 mm
Ajtó méret: 330 x 510 mm
Űrtartalom: 97 liter
Súly: 36 kg
Szín: sötétkék

 

FONTOS! A széf felépítése értékvédelemre nem alkalmas. Élőerős őrzés nélkül nem helyezhető el benne a tényleges nyeremény, csak a nyereményt szimbolizáló tárgy. A széfet éjszakára érdemes elzárni.

 
Hogy vehető igénybe?

 

A nyereményjáték-széf széfbérlés szolgáltatásunk keretében rendelhető meg.
A bérleti díj összege az igénybevétel időtartamától függ. Ajánlatkérését az info@szefguru.hu címre küldheti. Ajánlatkéréskor kérjük, adja meg a kívánt időtartamot.

 

Template title
Template header
Template content