VÁLTOZTATHATÓ NYITÁSIRÁNY

Az értéktároló széf, páncélszekrény ellentétes oldalon lévő ajtópánttal, ellentétes nyitásiránnyal is rendelhető.

 
 
A gyártó dönti el

A széfek, páncélszekrények alapkivitelben mind jobbos nyitásirányúak.

A kisebb méretű széfek, illetve szűkebb méretválasztékú széfsorozatok esetén a legtöbb gyártó felár ellenében sem készít ellenkező oldali zsanérral rendlekező széfet.

Nagyobb méretű, illetve bővebb méretválasztékú széfeknél - gyártótól függően - lehetőség van balos nyitású széf megrendelésére.
Az alapkiviteltől eltérő oldali ajtópánttal rendelkező széf szállítási ideje azonban a standard szállítási időnél általában hosszabb és az elkért felár pedig jelentős.

Amennyiben az adott széf esetében lehetséges az ellenkező nyitásirány megrendelése, a termék leírásánál ezt jelezzük.

 

A változtatás tartalma

Mivel a széfek sorozatban, szigorú gyártási eljárással készülnek gyártásuk és összeszerelésük előre meghatározott szabályok szerint történik. Az egyik ilyen szabály az alapkivitelű jobbos nyitásirány. A páncélszekrény szerkezete úgy készül, hogy jobbra nyíló széfajtó kerülhessen bele. A gyártási eljárás standardizált, így olcsóbb.

Ha egy széfet balos nyitásiránnyal rendel, a széfet nem lehet a megszokott gyártási eljárással legyártani. Külön oda kell figyelni az ajtórögzítési pontok, a széfajtóban lévő werkszerkezet, a rudazat, a zárszerkezet és fogantyú fordított elhelyezésére.
Az egyedi eljárás, sajnos felárat jelent, ami a széf alapárához képest 15%-os plusz költségként jelentkezik.

Template title
Template header
Template content