Technomax
 
 
Az Ön ideális partnere

Az olasz Technomax céget 1987-ben alapították kisipari vállalkozásként, amely eleinte kisméretű széfeket gyártott magánszemélyek részére.

Mára a társaság Európa egyik legnagyobb kisméretű széfeket és passzív biztonsági rendszereket gyártó és forgalmazó szereplőjévé vált és a magánszemélyeken túl üzleti ügyfeleket is kiszolgál.

A Technomax különös figyelmet fordít a gyártási folyamat során a megfelelő anyagok és alkatrészek kiválasztására.

Az innovatív gondolkodásmódnak és a modern technikai eszközök használatának köszönhetően termékeik a világpiacon is helytállnak.

Tevékenység

A Technomax cég legfontosabb termékei ma is a jó minőségű viszonylag kisméretű fali- és bútorszéfek. Az elsősorban lakossági végfelhasználók számára készült termékek kiemelkedően jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.
Az innováció iránti igénynek és a folyamatos termékfejlesztési, illetve a termékpaletta bővítési törekvésnek köszönhetően a Technomax az elmúlt években stabil pozícióval rendelkező kulcsszereplővé vált a passzív biztonsági termékek piacán.

A vállalat ügyviteli irodája és a logisztikai központ is a gyártóüzem mellett kapott helyet, ahonnan a Technomax termékek olaszországi és nemzetközi piacokra történő elosztása történik.
A gyár

A Technomax 10.000. m²-es gyártóüzeme San Giovanni in Croce városában található, ahol a teljes termelési ciklus zajlik: tervezés, termelés, porfestés, összeszerelés, tesztelés és csomagolás.

A termékek gyártásánál használt tervezési módszerek és technológia a Technomax esetében mindig a legmodernebbek közé tartozott. A fejlett technológiai és gyártási know how használata itt hagyomány.

Az avantgárd gyártási technikákkal, illetve lézerrel és robotokkal történő gyártás, mind-mind azt garantálja, hogy a gyártási folyamat szigorú megbízhatósági előírásoknak feleljen meg.

 
Fejlesztés

A cégfilozófia alapjaként a Technomax különös figyelmet fordít a megfelelő anyagok és alkatrészek kiválasztására.
 
Minőségbiztosítás

Sok Technomax termék hivatalos olaszországi, vagy más országbeli vizsgálólaborban készült teszteken keresztül kapta meg a jelenlegi európai szabályozásnak megfelelő minősítést.

A termékekhez kapcsolódó termelési és minőségbiztosítási folyamatok állandó fejlesztésének garantálása érdekében a Technomax minőségbiztosítási rendszere megszerezte az ISO 9001 minősítést, amit az egyik vezető nemzetközi szervezet az UKAS akkreditált.

A Technomax hite szerint a minősítés az ügyfélnek nyújtott garancia kulcsa.
 
Minősítések:

 

Template title
Template header
Template content