Müller
 
 
 
Teremts Biztonságot

A Müller Safe ezzel a szlogennel tesz ígéretet vevőinek és szállítóinak egyaránt, amit a cégfilozófia is visszatükröz.
Akár feltörés elleni, akár tűzvédelemről van szó, a Müller Safe vállalat bármilyen követelmény esetén megfelelő megoldást kínál az értéktárgyak és dokumentumok védelmére.

A Müller Safe vállalati sikeréhez jelentős mértékben a konstrukciós- és gyártástechnológiai pontosság iránti elkötelezettség vezetett.
Az, hogy elismert bankok, olajtársaságok a napi bevétel biztonságos őrzése kapcsán, illetve töltőállomás hálózatok, minisztériumok, egyéb hivatalok és katonai létesítmények a Müller termékek által nyújtott biztonságot választják ösztönzésként hat a cégre és egyben kötelezettséget is jelent a választott út következetes folytatására.

Tevékenység

A Müller Safe többféle biztonsági berendezés gyártójaként és szolgáltatóként egyaránt hosszú idő óta elismert. Alapvető feladatának a hivatalokban, pénzintézeteknél, cégeknél, az iparban és magánszemélyeknél történő preventív kármegelőzést és objektumbiztonságot tekinti.

Akár a biztonsági szabványokat illető speciális követelmények, egyedi funkcionalitás, vagy külső megjelenés - a Müller Safe a legkülönfélébb elvárások estén is komplex biztonsági rendszereket alkot és ezeket saját üzemében állítja elő.

Tesztelt minőségben, a legújabb technológiával, értékesítési és szerviz hálózatával a Müller Safe kedvező áru alternatívát nyújt. A hatékony logisztika és a rugalmas csapat lehetővé teszi ügyfelei számára a Müller Safe által nyújtott összes előny kihasználását.

Tudásuk és munkatársaik többéves tapasztalata biztosítja a megbízások gyors, zökkenőmentes és diszkrét teljesítését. Az objektív és szubjektív biztonsági elvárások célzott megerősítésével biztonságot nyújtanak vállalkozásának és otthonának is.

A Müller Safe-nél a kiszolgálás nem áll meg a széf kiszállításánál. Munkatársai a vásárlás után is készséggel állnak tanácsadással, vagy helyszíni segítséggel is rendelkezésére.
A gyár

A cég gyártóüzeme németországi telephelyén, Herborn településen található.


 
 
Fejlesztés

A Müller Safe elkötelezett és motivált, mérnökökből és technikusokból álló csapata az alapja az érték-, titok- és adatbiztonsággal kapcsolatos folyamatos továbbfejlesztésnek és kutatásnak egy globalizált piacon.

Minőségbiztosítás

A Müller Safe egy DIN EN ISO 9001 minősítéssel rendelkező, biztonságtechnikai termékeket gyártó cég és a német VDMA, illetve európai ESSA tárulás keretén belül részt vesz azon biztonsági szabványok kidolgozásában, amik végül európai biztonsági szabványokká fejlődnek. A termelésben részt vevő munkatársaik képzettsége garantálja a jó minőségű gyártást.

Hatékony termelési folyamatok - az anyagvágástól elkezdve, a szerelési műveleteken át, a lezáró felületkezelésig - adják a rugalmas, gyors és vevőorientált megoldások alapját.
Template title
Template header
Template content