Kaba Mauer
 
 
Innováció és hagyomány

A német Kaba Mauer céget 1864-ben Heiligenhaus városában alapították. Világszerte sok jó nevű cég és intézmény bízik meg a Kaba Mauer széfzárakban. Ismerik a termékek és megoldások minőségét és széleskörű felhasználhatóságát, és számítanak is ezekre. A Kaba Mauer cégnek elsősorban azért sikerül megtartani ezt a magas színvonalat, mert az innovációt a hagyományokkal ötvözi.

140 éves cégtörténete folyamán sokrétű tapasztalatát a folyamatos optimalizálásra való törekvéssel kombinálta. Mindez megbízhatósággal és kitartással összekötve tette a Kaba Mauer vállalatot az egyik piacvezető gyártóvá területén. A cég elkötelezett aziránt, hogy a Németországban készülő termékeik az ügyfelek legmagasabb biztonsági elvárásainak is megfeleljenek. Bízza Ön is biztonságát a Kaba Mauer termékekre!

Tevékenység

Mindegy, hogy vállalkozása széfeket gyárt, zárakkal kereskedik, pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, vagy biztonsági cégként, leányvállalatként, illetve kereskedelmi láncolatként működik, a Kaba Mauer-nél garantáltan megtalálja az Önhöz illő megoldást.

A védelem és a biztonság alapvető és egyéni szükséglet. Az ügyfelek igényei ezért nagyon egyediek. Egyvalamiben azonban megegyeznek: a legmagasabb színvonalat és garantált biztonságot várnak el. Mindegy, hogy páncélszekrény-, lakossági széf-, vagy gardróbszekrényzárról, páncélszekrény alkatrészről, kilincsről vagy nagy biztonságú zárról van szó.

A cég alapfilozófiája, hogy a legalacsonyabb biztonsági szinttől a legmagasabb szintekig gyártsa termékeit az ügyfelek elvárásának eleget téve. Elsősorban széfek és páncélszekrények zárainak gyártásával és forgalmazásával foglalkoznak, de más egyéb biztonságtechnikai kiegészítőt is készítenek.

Biztos zárrendszerek estén bízzon meg Ön is a Kaba Mauer tapasztalatában. A Kaba Mauer a legmagasabb igényeknek megfelelő minőségi termékeket gyárt immár több mint 140 éve.
A Kaba Mauer vállalat a Kaba csoport része.
A gyárak

Bad Berka - új elkötelezettség
Az újraegyesítés során a Kaba Mauer felismerte, hogy Bad Berka településen, a valamikori óragyár közelében, az igényes termelési program megvalósítására alkalmas modern gyártóüzem létrehozásához adottak az optimális feltételek. 1993 óta a cég ebben az üzemében alkatrészeket, elektronikai komponenseket és szerszámokat gyárt, illetve werk szerkezeteket és zárakat szerel össze. Kb. 40 munkatársat foglalkoztatnak.

Heiligenhaus - szív és eredet
Mindazonáltal a Kaba Mauer szíve továbbra is Heiligenhaus-ban, a szerelvény- és záripar központjában dobog. A hagyományos székhelyen 70 munkatárs dolgozik, többek között a Fejlesztés, Menedzsment és Értékesítés területeken. Még ma is igen jelentős gyártás folyik itt. A modern munkahelyeken lelkes szakemberek végzik a zárösszeszerelés, zárellenőrzés, illetve a kulcsok, zsanérok és szerelvények gyártásának folyamatait.
 
Fejlesztés

A cégfilozófia alapjaként a Kaba Mauer különös figyelmet fordít a megfelelő anyagok és alkatrészek kiválasztására. A termékek megszületésénél több éves szakmai tapasztalat párosul mélyreható kutatási és tervezési előmunkálatokkal. A cég az elmúlt években saját „Kutatás és Fejlesztés” részleget alakított ki, melynek feladata megtalálni a leginkább innovatív megoldásokat és a legjobb anyagokat annak érdekében, hogy a termék mindig a legmagasabb fokú megbízhatósággal és minőséggel rendelkezzen. A „kutatólabor” célja, hogy a változó piacon megtalálja a legjobb ár-minőség arányt és hogy elérje a vevőelégedettség legmagasabb fokát.

Minőségbiztosítás

Egyedi termékportfólióból választhat - a legalacsonyabb biztonsági szinttől a legmagasabbig - CEN, VdS és egyéb minősítési szabvány szerint tesztelt termékekből, amelyek minősége mindig garantált.
Választása közben is mindig Ön van előtérben, egyedi igényeivel és magas elvárásaival. A Kaba Mauer-nél a kívánságaihoz és elképzeléseihez illő megoldást választhat. A professzionális termék- és projektmenedzsment garantált.
A Kaba Mauer DIN EN ISO 9001 minősítéssel gondoskodik arról, hogy Ön értékes munkát kapjon.
Kaba csoport

Túl a biztonságon

A Kaba egy világszerte működő vállalat, a gyorsan növekvő biztonságtechnikai iparág bizonyos szegmenseinek egyik piacvezető szállítója az innovatív beléptető rendszerek területén. A cég növekedését négy globális trend irányítja: az urbanizáció, a biztonság iránti növekvő igény, a technológiai innováció és a fejlődő piacok növekvő jóléte. A tőzsdén jegyzett társaság, mintegy 7500 alkalmazottat foglalkoztat, több mint 60 országban.
A Kaba olyan szükséglet-orientált biztonsági megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek a biztonság, szervezettség és kényelem szempontjából a lehető legtöbb előnyt nyújtják. A Kaba termékek attraktív, időtálló kivitelüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a különböző építészeti stílusokhoz.

A cég világszerte technológiai vezető szerepét innovációs képességének köszönheti. Az innovációt és termékfejlesztést érintő befektetése folyamatos. Az ügyfeleknek széles és diverzifikált termék palettát kínál. Alapvetően a Kaba termékek a már korábban telepített rendszerekkel kompatibilisek, így a vásárlók befektetése biztonságban van. Az innovációs képességet mintegy 60 országban bejegyzett körülbelül 300 szabadalom tükrözi.

A Kaba csoport termékeit és megoldásait a világ minden táján értékesíti. Fő piacai Európa, Észak-Amerika, illetve egyre inkább az ázsiai, csendes óceáni térség.

A Kaba, az 1862-ben Zürichben, Franz Bauer által alapított svájci vállalat időről-időre mindig megjelent valami újítással a piacon, és mércét állított a biztonság és a kényelem területén.

A Kaba csoport több mint 150 éves múltra visszatekintő cég. Ezalatt az idő alatt elsőszámú szakértővé és technológiai éllovassá fejlődött számos biztonsági megoldást illetően.

 

Template title
Template header
Template content