Insys
 
 
Nem csak nyitás és zárás

Az INSYS Microelectronics GmbH szíve több mint 20 éve az elektronikáért dobog. Ennek a többéves hardver és szoftver technológiai know how-nak köszönhetően a cég technikailag kiforrott termékeket és megoldásokat képes nyújtani.

Az INSYS Security 2004-ben önálló üzletágként indult, az intelligens zárrendszerek forgalmazására. Azóta a szortiment az INSYS többi üzletágával kapcsolatos mélyreható szinergiának köszönhetően jelentősen bővült. Ma az INSYS már egész Európára kiterjedő, képzett szervizpartnerekből és forgalmazókból álló hálózattal rendelkezik. A cég Németországban, Regensburgban található.

Az INSYS több ezer hazai és nemzetközi ipari, kereskedelmi és banki ügyfele bízik meg az INSYS Locks által gyártott komponensekben és teljes biztonsági rendszerekben.

Tevékenység

Az INSYS vállalat alapítása korai éveitől kezdve foglalkozik biztonságtechnikával. Hosszú ideje a széf- és széfzár gyártók megbecsült technológiai és know how partnere a nyomtatott áramköröket és egyéb alkatrészeket illetően.
A cég alapfilozófiája, hogy többféle felhasználási területen alkalmazható remek funkciókkal ellátott, kiváló minőségű termékeket gyártson. Ez teszi lehetővé számukra, hogy mindig az elvárásoknak megfelelő optimális megoldással szolgáljanak ügyfeleik számára.

Az INSYS Locks elektronikus kombinációs széfzárai ma a legkorszerűbb széfzárak között foglalnak helyet. Az egyszerű kivitelű elektronikus széfzáraktól kezdve egészen a csúcskategóriás, hálózatba köthető, számtalan biztonsági és működési funkcióval ellátott TwinLock széfzárakig a cég széles termékválasztékot kínál.
Legyen szó otthon használt páncélszekrényről, irodai széfről, kereskedelmi egységben használt értéktárolóról, ATM-ről vagy banki trezorteremről, az INSYS Locks megadja a megfelelő választ.
Akár standard termékről, akár egyedi elvárásokról van is szó, az INSYS az igényekhez illő megoldást kínál.
A gyár

A gyártás és összeszerelés alapvetően a Regensburgban található gyártóüzemben folyik, Németországban. A gyártás és logisztika hamisítatlan német minőségben, szabványosított eljárásokkal valósul meg.


 
Fejlesztés

A kutatás és fejlesztés az INSYS erőssége. A munkatársak körülbelül fele a fejlesztési részlegen dolgozik, java részük mérnökként. Ennek köszönhetően a testreszabott alkalmazások nem jelentenek problémát.

Az ilyen megoldások esetében a standard INSYS alkatrészek nagyobb része használható.
 
Minőségbiztosítás

Ne a biztonságon spóroljon! Az INSYS a minőséggel tűnik ki. A vállalat ISO 9001-es minősítése mellett biztonságtechnikai termékeit a német VdS és az európai ECBS előírásai szerint minősítteti, így magas minőségi színvonalat biztosít, amit Ön egy INSYS termék megvásárlásával és használatával kap kézhez.
 
Modularitás és szabványosítás

Az INSYS minden rendszere moduláris, elemes felépítésű, egymással kompatibilis és egymásra épülő. Így ezek a rendszerek bővíthetők és továbbfejleszthetők, ha a szükséglet úgy kívánja. A szabványos kivitelnek és rögzítési pontoknak köszönhetően az INSYS széfzár rendszerek szinte minden megszokott felhasználási területen, így páncélszekrényeknél, széfeknél és ajtóknál alkalmazhatóak.
Template title
Template header
Template content