First Alert
 
Biztonságos és megbízható

Az amerikai First Alert az 1958-ban Burke, Roberts and Kimberline (BRK) néven létrejött vállalkozás utóda. Már több mint 40 éve gyárt otthon használatos biztonsági termékeket.

Ez a vállalat a világ legnagyobb füstjelző és szénmonoxid érzékelő gyártója. 30 országban aktív.

Az első otthon használatos füstjelző feltalálójaként a First Alert a bölcsességben és tapasztalatban bízó ügyfeleket célozza meg időtálló termékekkel.

Tevékenység

A First Alert vállalat füstjelzők, szénmonoxid érzékelők, tűzálló széfek, illetve kazetták, tűzoltó készülékek, tűzoltó takarók és menekülő (biztonsági) létrák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

A First Alert Amerika egyik legismertebb és legmegbízhatóbb biztonsági márkája. Tűzálló kazettái és széfjei többféle kivitelben készülnek. Léteznek csak tűz-, illetve tűz- és vízálló széfek is, 30, 60, vagy 120 perces ellenállási időtartammal.

A cég tevékenysége számos országra kiterjed. Az amerikai és európai piacok mellett jelen van Afrikában és a Távol-Keleten is.

A First Alert 2005 óta a Jarden csoport tagja. A First Alert márka ma a Jarden Branded Consumables része.
A gyár

A termékek BS, UL vagy EN14604 minősítéssel rendelkeznek és az ISO9001 szabvány szerint készülnek. A vállalat központja Amerikában, Aurora városában, Illinois államban található.

 
 
Innováció

Az elmúlt negyven év során a First Alert számos újítással jelent meg a biztonságtechnikai piacon. Többek között ők gyártottak először vészkijárati jelzőfénnyel ellátott füstjelzőt, otthoni használatú konnektorba illeszthető füstjelzőt, elemmel működő szénmonoxid érzékelőt és kombinált füstjelző és szénmonoxid érzékelő készüléket.

Minőségbiztosítás

A First Alert elkötelezett aziránt, hogy a lehető legmagasabb minőségű, kivételes megbízhatóságú termékeket gyártson, olyanokat, amelyek maximálisan kielégítik a vásárlók elvárásait.
Jarden - mindennapjaink márkái

A Jarden Corporation számos végfelhasználói termék vezető gyártója, több mint 100 jó minőségű, megbízható márka tulajdonosa, termékei az egész világon elérhetőek. A Jarden vállalat három fő szegmensben jelenik meg elismert márkáival. A Cég központja Rye városában található New York államban, Amerikában.

A Jarden Branded Consumables csoportot öt dinamikus cég márkái alkotják. Ezek a Jarden Home Brands, a First Alert, a The Lehigh Group, a Loew-Cornell és a The United States Playing Card Company cégek.

A Jarden vállalat a 371. a Fortune 500 listán és világszerte több mint 25 000 embert alkalmaz.
Template title
Template header
Template content