FireKing
 
 
Létfontosságú értékek védelme

A FireKing a világ egyik vezető tűzálló széf gyártója. A vállalat immár 6 évtizede gyárt kiváló minőségű fiókos tűzálló széfeket, amelyek világszerte létfontosságú iratokat, illetve adatokat védenek.
A kezdetek óta a FireKing Security Group sokoldalú termék és szolgáltatáskínálattal rendelkező, széleskörű biztonsági és értékvédelmi céggé fejlődött.

A FireKing Security Group termékei a forgalmazókból és integrátorokból álló kiterjedt hálózatának köszönhetően világszerte 85 országban elérhetőek. A FireKing napjainkban Amerikában több mint 450 munkatársat foglalkoztat és kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik.

Tevékenység

A fiókos tűzálló széfek mellett a FireKing Security Group számos egyéb biztonságtechnikai termék gyártásával foglalkozik. Az irattárolók mellett tűzálló adattárolókat, pénzkezelésre szolgáló bedobós széfeket és elektronikai eszközöket is gyárt.

A vállalat elkötelezettsége az egyre bővülő vásárlói kör változó igényeinek kielégítésére, illetve ezek meghaladására az évek folyamán mit sem változott.

A FireKing Security Group vállalat három különböző telephelyen működik. Mindegyik telephelye New Albany településen, Indianában található. A központban dolgozó szakemberek operatív irányítással, ügyfelekkel és műszaki szolgáltatásokkal, illetve kereskedelmi, marketing és logisztikai feladatokkal foglalkoznak.
A gyárak

A központ közvetlen szomszédságában a széfek gyártása szolgáló gyártóüzem található.
A központtól valamivel távolabb pedig, egy közeli ipari parkban készülnek a FireKing fiókos tűzálló függőmappa tároló széfjei.

 
 
Fejlesztés

A FireKing a tűzálló fiókos széfek szegmensben egyedülálló minőségű és megbízhatóságú termékeket kínál. Ezt elsősorban erős termékfejlesztési részlegének és a részlegen dolgozó képzett munkatársak elkötelezettségének köszönheti.
A felhasználó-központú fejlesztés eredményeképpen a FireKing termékei nemcsak kiemelkedő értékvédelmet nyújtanak, de használati értékük is kiemelkedő.
 
Minőségbiztosítás

Minden a FireKing által gyártott terméket - legyen az létfontosságú adatok védelmére, biztonságos készpénz kezelésre, vagy digitális videó megfigyelésre szolgáló - akár a FireKing márkát, akár a csoport egyik leányvállalatának márkáját viseli, a lehető leginnovatívabb és legfejlettebb technológiával gyártanak.
A FireKing ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.
 
Cégtörténet

A FireKing elődjét, a Murpy Manufacturing vállalatot L.G. Carlisle alapította 2 társával 1951-ben. A FireKing International nevet a cég 1975-ben a zászlóshajónak számító FireKing márka után kapta, mikor L.G. Carlisle unokája, Van Carlisle került a vállalat élére.

A 2003-ban FKI Security Group névre keresztelt vállalt 2005-ben kapta a mai FireKing Security Group nevet.

 

Template title
Template header
Template content