Széfzár csere

A széfzár cseréjére alapvetően 2 okból lehet szükség, ha a széfzár hibás, vagy ha a jelenlegi széfzár képességeit meghaladó funkciókra, illetve működésre van szükség.

Ha a széfzár bizonytalanul vagy hibásan működik, megsérült és nem javítható azonos funkciójú széfzárra cserélhető. Széfzár cseréje esetén gyakran minőségi váltásra is sor kerül. Leginkább mechanikus széfzárat elektronikus széfzárral cserélnek le. Ennek oka lehet, a pusztán mechanikus megoldások viszonylag kényelmetlen, vagy nem elég rugalmas kezelése, a nyitási és zárási események naplózásának szükségessége, stb.

Rendkívül fontos kérdés, hogy a zárcserét ki végzi el. Kizárólag a zár átszerelésére engedéllyel és megfelelő szakértelemmel rendelkező cég és annak szervizszakemberei alkalmasak a minden fontos szempontnak megfelelő zárcsere elvégzésére.

 

Cégünk 1995 óta folytatja széfekhez, páncélszekrényekhez kapcsolódó ilyen jellegű tevékenységét. Több gyártó hivatalos kereskedelmi- és szervizképviseleteként működik. Szerviztechnikusaink rendszeres gyártói képzéseken és felkészítő tréningeken vesznek részt. A széfzárak szakszerű cseréjére hivatalos engedéllyel rendelkezünk.

A széfzár cseréje az esetek túlnyomó többségében a helyszínen is elvégezhető, nagy werk-átalakítást igénylő zárcsere esetén azonban praktikusabb lehet, ha az átszerelést szervizműhelyünkben végezzük el.

Egy egyszerű zárcserére van szüksége, plusz zárat szeretne széfjébe, netán elektronikus zárra váltana?

Keressen minket bizalommal!

 

Template title
Template header
Template content