Széffeltörés

Sajnos gyakran előfordul, hogy a széf, páncélszekrény nem nyitható mert a kulcsok elvesztek, a kódokat elfelejtették így a széfzárat fel kell törni, a páncélszerkényt roncsolva kell kinyitni.

A vészhelyzeti széfnyitás és széffeltörés időtartama alapvetően a széf, páncélszekrény biztonsági szintjétől függ. A legegyszerűbb lemezszekrényeket, kis széfeket, viszonylag kevés eszközzel, igen hamar ki lehet nyitni. Egy nagyobb biztonságú páncélszekrény feltörése azonban több órába telik.

 

Egyes egyszerűbb széfeket szakembereink a széfzár roncsolása nélkül képesek kinyitni, komolyabb páncélszekrény és széfzár esetén jellemzően roncsolásos nyitást végzünk. Akár roncsolásmentes, akár roncsolásos széffeltörésről van szó, a széf és a széfzár helyreállítását, cseréjét a legtöbb esetben képesek vagyunk elvégezni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az olcsó széfek esetén a helyreállítás költsége több esetben is magasabb lehet, mint magának a széfnek az értéke. Ilyen esetekben a helyreállítás költségének vállalása helyett érdemes új széfet, páncélszekrényt vásárolni.

 

Template title
Template header
Template content